BRC 63 VI

PRIMJENA:

Bimetalni termometar, kućište od nehrđajućeg čelika, posebno konstruiran tako da se učvrsti za cijevovod i mjeri temperaturu medija unutar cijevi.

PST __ VI

PRIMJENA:

Bimetalni termometri čvrste konstrukcije, namjenjeni su za mjerenje temperature u raznim područjima. Sonda je zaštićena tuljkom koji se koristi iz dva razloga: da bi zaustavio nadiranje medija unutar samog termometra i da bi dopustio, u slučaju održavanja, zamjenu termometra bez prethodno pražnjenja sustava.

PST40_VI P

PRIMJENA:

Bimetalni termometar posebno dizajniran za mjerenje temperature u sustavima podnog grijanja.

PSZ 40 ST

PRIMJENA:

Bimetalni termometar je čvrste konstrukcije, skale do 500°C. Posebno su pogodni za mjerenje temperture pećnica i kuhala. U čvršćivanje se radi sa posebnom maticom.

PSZ 63 PR - za krušne peći

PRIMJENA:

Bimetalni pirometar je čvrste konstrukcije, skale do 500°C. Posebno su pogodni za mjerenje temperture plinova ispušnih sustava. Mogu se ugraditi direktno preko sonde ili uz pomoć spirle i zaštitnog tuljka.

PSZ 63 PR - kapilarni za krušne peći

PRIMJENA

Kapilarni termometar za visoke temperature, 500°C. Primjenjuju se za mjerenje temperature krušnih peći, peći, sustava dimnih plinova.

Kućište DN63, sonda fi9x100mm, Komplet Inox, kapilara 1000mm i 1500mm.

RD__VI

PRIMJENA

Termometri koji unutarnjom tekućom ekspanzijom precizno i pouzdano označavaju temperaturu. Posebno su pogodni za susatve grijanja. Sonda je zaštićena tuljkom koji se koristi iz dva razloga: da bi zaustavio nadiranje tekućine unutar samog termometra i da bi dopustio, u slučaju održavanja, zamjenu termometra bez prethodno pražnjenja sustava.

T__MS

PRIMJENA

Termometri očitavaju temperaturu sa udaljenosti do 1.5m (3) od kućišta termometra. Zahvaljujući toj karakteristici, koriste se u širokoj primjeni.  T_MS dizajnirani su za ugradnju na instrumentne ploče sa sedlom i maticom. Zbog svoje čvste konstrukcije, mogu se koristiti u otežanim uvjetima.

T 40 P

PRIMJENA

Kapilarni termometri koriste se za očitanje temperature na instrumentnim pločama, mjerenje se vrši sa udaljenosti. Model T 40 P najčešće se koriste za kotlove.Često proizvođači kotlova i hladnjaka zahtijevaju preinake iz tehničkih ili estetskih razloga. Na ovim stranicama predstavljamo osnovni model, kompatibilan sa većinom kotlova.

T 52 P

PRIMJENA

Primjena je ista kao i kod T 40 P, a za detaljne specifikacije pogledati pdf datoteku.

TR 58.25 P

PRIMJENA

Kapilarni termometri koriste se za očitanje temperature na instrumentnim pločama, mjerenje se vrši sa udaljenosti. Najčešće se koriste za kotlove i hladnjake. Često proizvođači kotlova i hladnjaka zahtijevaju preinake iz tehničkih ili estetskih razloga. Na ovim stranicama predstavljamo osnovni model, kompatibilan sa većinom kotlova i hladnjaka.

TM2

TM2 je digitalni termometar koji nije namijenjen za specifičnu upotrebu. Rađen je od termoplastičnog samogašećeg kućišta prikladnog za panelnu ugradnju. Detektira temperaturu preko NTC sonde duljine 1.5m. Duljina sonde se može i produžitit koristeći kabel istih karakteristika. Rezolucija ekrana je 0.1°C.Termometar pamti, u svojoj internoj memoriji, maksimalnu i minimalnu vrijednost temperature koje se može očitati na ekranu ili izbrisati.U slučaju kvara ili anomalije pri spoju NTC kabla, indikator na TM2 ekranu javlja grešku.

Obrati nam se danas!