N1030-

Regulator temperature N1030 sadrži PID algoritam visokih performansi u kompaktnom kućištu sa samo 35 mm dubine. Konektor za brzo otpuštanje osigurava jednostavno povezivanje i instalaciju. Ima dva izlaza za kontrolu ili alarm.

 

N1040

Regulator temperature N1040, temeljen na moćnom mikroprocesoru, stvoren je kao pristupačan i istodobno precizan instrument. Konektor za brzo otpuštanje osigurava jednostavno povezivanje i instalaciju. Ima 4 upravljačka i alarmna izlaza. Za spajanje Pt100 i termoelemenata tipa J, K, T. Može se jednostavno postaviti pomoću tipki i izbornika ili USB kabela i aplikacije QuickTune.

 

N1540

Univerzalni indikator / zaslon procesa N1540 radi s velikim brojem uzoraka, što osigurava visoku indikaciju i odziv u procesima koji se brzo mijenjaju. S većim zaslonom (brojevi od 17 mm) omogućuje jasno čitanje čak i s veće udaljenosti. Elektronička robusnost i samogasivi materijal kućišta zaslona u skladu je s glavnim globalnim smjernicama za industrijske uređaje. Može se jednostavno postaviti pomoću tipki i izbornika ili USB kabela i aplikacije QuickTune. 

 

N1040i

Univerzalni indikator / zaslon procesa N1040 radi s velikim brojem uzoraka, što osigurava visoku indikaciju i odziv u procesima koji se brzo mijenjaju. To je zona-friendly verzija za prikaz različitih izlaznih veličina iz najčešćih termoelemenata, Pt100 i 4-20mA i mV. Elektronička robusnost i samogasivi materijal kućišta zaslona u skladu je s glavnim globalnim smjernicama za industrijske uređaje. Može se jednostavno postaviti pomoću tipki i izbornika ili USB kabela i aplikacije QuickTune.

 

LoopView

LoopView je 2-žični indikator koji se napaja iz petlje i koji se napaja iz same petlje bez dodatnog vanjskog napajanja, što omogućuje montažu na unaprijed instalirani senzor s istom vrstom konektora. Karakterizira ga izuzetno dobra točnost u prikazivanju različitih mjerenja kao što su tlak, temperatura, diferencijalni tlak, protok, pH, ubrzanje i druga. Ima standardni priključak tipa EN 175301-803 (ranije DIN 43650 oblik A) muški i ženski. Ima 4-znamenkasti zaslon s dvije tipke za postavljanje raspona, decimalnih mjesta, filtra, kalibracije … Uređaj se lozinkom može zaštititi od neželjenih promjena. Konfiguracija se sprema u memoriju čak i u slučaju prekida petlje.

 

Obrati nam se danas!