Standardni termometri

BRC 63 VI

PRIMJENA:

Bimetalni termometar, kućište od nehrđajućeg čelika, posebno konstruiran tako da se učvrsti za cijevovod i mjeri temperaturu medija unutar cijevi.

BRC 63 VI.pdf

PST __ VI

PRIMJENA:

Bimetalni termometri čvrste konstrukcije, namjenjeni su za mjerenje temperature u raznim područjima. Sonda je zaštićena tuljkom koji se koristi iz dva razloga: da bi zaustavio nadiranje medija unutar samog termometra i da bi dopustio, u slučaju održavanja, zamjenu termometra bez prethodno pražnjenja sustava.

PST__VI.pdf

PST40_VI P

PRIMJENA:

Bimetalni termometar posebno dizajniran za mjerenje temperature u sustavima podnog grijanja.

PST40_VI P.pdf

PSZ 40 ST

PRIMJENA:

Bimetalni termometar je čvrste konstrukcije, skale do 500°C. Posebno su pogodni za mjerenje temperture pećnica i kuhala. U čvršćivanje se radi sa posebnom maticom.

PSZ 40 ST.pdf

PSZ 63 PR

PRIMJENA:

Bimetalni pirometar je čvrste konstrukcije, skale do 500°C. Posebno su pogodni za mjerenje temperture plinova ispušnih sustava. Mogu se ugraditi direktno preko sonde ili uz pomoć spirle i zaštitnog tuljka.

PSZ 63 PR.pdf

RD__VI

PRIMJENA

Termometri koji unutarnjom tekućom ekspanzijom precizno i pouzdano označavaju temperaturu. Posebno su pogodni za susatve grijanja. Sonda je zaštićena tuljkom koji se koristi iz dva razloga: da bi zaustavio nadiranje tekućine unutar samog termometra i da bi dopustio, u slučaju održavanja, zamjenu termometra bez prethodno pražnjenja sustava.

RD__VI.pdf

T__MS

PRIMJENA

Termometri očitavaju temperaturu sa udaljenosti do 1.5m (3) od kućišta termometra. Zahvaljujući toj karakteristici, koriste se u širokoj primjeni.  T_MS dizajnirani su za ugradnju na instrumentne ploče sa sedlom i maticom. Zbog svoje čvste konstrukcije, mogu se koristiti u otežanim uvjetima.

T__MS.pdf

T 40 P

PRIMJENA

Kapilarni termometri koriste se za očitanje temperature na instrumentnim pločama, mjerenje se vrši sa udaljenosti. Model T 40 P najčešće se koriste za kotlove.Često proizvođači kotlova i hladnjaka zahtijevaju preinake iz tehničkih ili estetskih razloga.Na ovim stranicama predstavljamo osnovni model, kompatibilan sa većinom kotlova.

T 40 P.pdf

T 52 P

PRIMJENA

Primjena je ista kao i kod T 40 P, a za detaljne specifikacije pogledati pdf datoteku!

T 52 P.pdf

TR 58.25 P

PRIMJENA

Kapilarni termometri koriste se za očitanje temperature na instrumentnim pločama, mjerenje se vrši sa udaljenosti. Najčešće se koriste za kotlove i hladnjake. Često proizvođači kotlova i hladnjaka zahtijevaju preinake iz tehničkih ili estetskih razloga. Na ovim stranicama predstavljamo osnovni model, kompatibilan sa većinom kotlova i hladnjaka.

TR 58.25 P.pdf

Obrati nam se danas!

Kontaktiraj nas!